Date tehnice Green Eco Villa

NOTA INFORMATIVA:

Detaliile prezentate sunt cu caracter orientativ, dezvoltatorul proiectului rezervandu-si dreptul de a face modificari cu privire la solutiile tehnice adoptate in construirea imobilelor.
Teren


Casele sunt situate in intravilanul Municipiului Bacau, in cartierul Serbanesti, Str. Dorului nr. 32-35, pe parcele de 500 mp.
Regimul economic de interdictie temporara de construire conform P.U.G. (Plan Urbanistic General) actual a fost schimbat prin aprobarea unui P.U.Z. (Plan Urbanistic Zonal), conform Hotararii Consiliului Local al Municipiului Bacau NR. 63 din 28 Februarie 2007.
Fiecare parcela beneficiaza de 100mp scosi din circuitul agricol si imprejmuire cu gard pe 3 laturi – cu stalpi metalici cu fundatie pahar si inchideri cu plasa plasticata verde, iar latura de la strada – bordura si stalpi metalici, gard metalic.
In total s-au realizat 20 parcele.

Proiect Green Eco Villa


Vor exista doua tipuri de case:

  • Casa Cristina = 163mp – casa tip Single ( vandute in totalitate )
  • Casa Ramona = 220mp – casa tip Duplex – respectiv 110mp / locuinta

Oferim o „casa la cheie”, adica un imobil cu absolut toate utilitatile si finisajele asigurate.
Arhitectura caselor este foarte placuta.
Toate instalatiile (electric, termic, sanitar) sunt incluse.
Trotuare.
Acces pietonal si auto.
Porti batante prevazute cu inchidere electrica pentru accesul pietonal.
Casele ofera spatiu locuibil suficient pentru familii de 4-5 persoane.

 

Utilitati


Apa potabila din reteaua orasului Bacau.
Iluminat locuinta si stradal.
*Costurile, taxele (taxa avize, taxa contor,taxa racordare,etc. ) aferente incheierii contractelor privind prestarea utilitatilor (furnizare energie electrica, apa), de la limita de proprietate pana in imobil , cad in sarcina clientilor.
Instalatie de incalzire cu convectoare electrice.
Boiler electric  pentru incalzirea apei menajere.
Drum privat cu acces bariera.

Imobilul se incadreaza in „clasa A” din punct de vedere termic. Termosistemul este montat atat la interior, cat si la exterior si asigura un confort termic crescut.

Incalzirea locuintei se realizeaza cu convectoare electrice, o solutie moderna, aplicata cu succes, pe scara larga, in tarile Uniunii Europene. Principalul avantaj al acestei variante este un randament termic extrem de ridicat. Incaperea se incalzeste prin intermediul unei rezistente electrice, care ajunge la incandescenta la trecerea curentului electric prin interiorul acesteia.Caldura  cedata aerului  se degaja direct in incinta, asigurand incalzirea uniforma a interioarelor, un confort termic sporit precum si costuri scazute, in comparatie cu sistemele clasice.

 

 

Sistem Constructiv – materiale folosite


Osatura completa a casei este pe structura de lemn,  respectiv grinzi profile l si inchideri exterioare si interioare cu panouri OSB.
Acoperis cu invelitoare sindrila bituminoasa tip TEGOLA (elemente auxiliare – pazie, borduri fronton, streasina, coama, instalatie pluviala ).
Pereti si tavane din gips carton.
Varuieli lavabile.
Instalatii sanitare – tub flexibil pana la robinete, cu protectie termica si mecanica, acolo unde este cazul.
Termosistem complet – sapa, exterior, acoperis.
Exterior: polistiren expandat de fatada grosime 5 cm , vata minerala grosime 20 cm.
Sub sapa – polistiren extrudat.
Interior – vata minerala grosime 20cm.
Planseu – vata minerala grosime 20cm.
Sub OSB acoperis – vata minerala grosime 20cm.
Tamplarie PVC maro cu 5 camere de izolare , geam triplex ( low-e si argon).
Toate materialele ce inglobeaza casa sunt agrementate pentru a fi folosite in constructii in Romania si beneficiaza de agremente tehnice si certificate de conformitate.
Intreaga locuinta beneficiaza de referat verificator proiect.

 

Finisaje


Finisajele sunt moderne si complete:

  • Exterior: Finisare cu tencuiala, mortar de finisare si var lavabil
  • Interior: Inchideri cu panouri gips carton, gletuire si finisare interior, varuieli lavabile, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, scara interioara ( treapta, contratreapta, balustri, mana curenta ), usi interioare, prize, intrerupatoare.

 
Pich , the executive director of the citizens` commission on civil rights, a washington-based watchdog group that is a supporter of data the law.


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1