Nou la InterCasa

Case cu rate fara dobanda

     „Buna ziua! Ati venit la noi sa faceti un credit pentru cumpararea unei case? Foarte bine. Ati nimerit unde trebuia. Nu ne intereseaza ce venit aveti in acte. Ce avans vreti dumneavoastra sa platiti? Cat sa fie rata lunara?„.
Nu, toate acestea nu le veti auzi niciodata intr-o banca din Romania. Cine a incercat, cel putin in ultimii doi ani sa ia un credit bancar stie care sunt conditiile. Venituri fabuloase, doua case ipotecate pentru a cumpara una singura, comisioane ascunse, contracte groase cat o carte si scrise cu litere mici-mici sunt doar cele mai frecvent intalnite.
Exista insa si variante pentru a nu fi nevoit sa accepti un credit in orice conditii. Mai mult decat atat, variantele sunt chiar mai avantajoase si absolut legale.
Nu, nu este vorba despre un imprumut cu camata. Este vorba despre un dezvoltator imobiliar care este dispus sa vanda casele in rate.
Asa ca… „Buna ziua! Ati venit la noi sa faceti un credit pentru cumpararea unei case? Foarte bine. Ati nimerit unde trebuia. Nu ne intereseaza ce venit aveti in acte. Ce avans vreti dumneavoastra sa platiti? Cat sa fie rata lunara?”. Dialogul poate avea loc oricand la cel mai serios dezvoltator imobiliar din Bacau: compania InterCasa.
Asta dupa ce ati vazut deja una dintre casele din noul cartier Green ECO Villa, de pe strada Dorului.
Evident, are si dezvoltatorul imobiliar niste dorinte. Avansul ar trebui sa fie 50% din valoarea de vanzare a locuintei, iar ratele sa nu se intinda pe mai mult de doi ani. Dar se discuta de la caz la caz, nu este nimic impus de pe pozitii de forta. De exemplu, noul proprietar poate opta pentru o rata lunara mai mica si o suma de platit la sfarsitul contractului. Ceva de genul „rata reziduala” la leasingul auto.
Asadar, se poate plati astfel:

Avans + X rate lunare (fara dobanda) + rest de plata = PRET IMOBIL.

Asadar, un alt punct forte: noul proprietar nu va plati niciun fel de dobanda peste nivelul ratelor convenite. Asta indiferent de evolutia cursului de schimb valutar sau de rata inflatiei.

Toate intelegerile astfel incheiate vor fi trecute intr-un contract autentificat la un birou notarial.
Compania InterCasa, care lanseaza aceasta oferta, este detinatoarea unui premiu pentru cele mai moderne tehnici folosite in domeniul constructiilor de locuinte.

 


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1