Oferte

 

Case din lemn

 

O casa in aer liber, facuta din lemn, poate deveni visul oricaruia dintre noi. Acest vis poate fi transpus in realitate mai usor si mai repede decat va puteti imagina.
Constructiile realizate pe structura de lemn reprezinta o modalitate accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp , asigurand toate cerintele de confort.
Preocuparile specialistilor zilelor noastre in domeniul constructiilor din lemn se bazeaza pe multiple calitati oferite de acest material, care raman, chiar la trecerea in al treilea mileniu al erei noastre, la fel de actuale. Paralel cu aceasta este de remarcat si o tendinta in continua crestere a doritorilor de locuinte, case, vile sau resedinte de a folosi lemnul ca material principal de constructie.
In ultima vreme asistam la aparitia unor tehnologii moderne de prelucrare superioara a lemnului.
Prefabricarea dupa noile tehnologii, transportul si montajul elementelor la santier aduc avantaje de necontestat in comparatie cu sistemele traditionale de construit (caramida, beton, bca, etc.), diferenta putand fi investita in finisajele interioare, cele care fac atmosfera casei.
Prin conceptia acestor case s-a reusit realizarea unui raport optim intre necesitatile de confort ridicat si dimensiuni, respectiv costuri, casele construite in acest sistem adaptandu-se oricarui stil.
Daca doriti sa petreceti momente de neuitat alaturi de familie, aceste case va ofera confortul optim.
Sunt constructii de lemn care atrag si odihnesc prin caldura materialului si abilitatea realizarii, prin volumetria bine proportionata, prin proiecte realizate la un inalt grad de profesionalism si seriozitate.
Daca nu sunteti convinsi ca o casa se lemn este casa care va completeaza ca fiinta, adresati-ne intrebari si noi va vom convinge ca decizia de a achizitiona o casa din lemn nu poate fi decat o decizie inteleapta si in concordanta cu noile tendinte in constructii.
Va fi o adevarata placere sa ne contactati, sa raspundem intrebarilor dumneavoastra si sa va punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie.

_______________________________________________________________________________

Ce nu ofera altii ?  | Nou la InterCasa | Construim pe terenul tau

Sometimes they say, `it`s great that you`re taking ap, data but we want you to take our writing course.


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1