O poveste frumoasa de casa noua: Alina si Ioan Lupu

Cotidian: Ziarul de Bacau

Doi tineri din Roman, sotii Alina si Ioan Lupu, vin la facultate in Bacau. Termina studiile si se muta cu chirie la bloc. Dupa cativa ani, iau decizia de a-si cumpara o casa numai a lor. Acum sunt fericiti: locuiesc in noul cartier Green ECO Villa, din serbanesti.

Aceasta este varianta scurta a unei frumoase povesti. Alina – agent de vanzari la Whiteland Import-Export si Ioan – angajat al unei institutii bugetare, au o multime de motive pentru care au vrut sa se mute la casa. “Din punctul nostru de vedere, cumpararea unei locuinte noi este probabil una dintre cele mai importante decizii pe care, la un moment dat, fiecare dintre noi este nevoit sa o ia – spune Alina. Decizia de a ne achizitiona o casa a venit reletiv repede,� imediat dupa ce ne-am casatorit, dar am mai amanat-o putin. Noi suntem din Roman. Am venit in Bacau si cu locul de munca si cu facultatea. Principalul motiv pentru a ne muta la casa a fost cel de a avea proprietatea noastra si de a nu depinde de nimeni. Pe langa asta, ne saturaseram de platit chirie mare in fiecare luna si de a sta intr-o garsoniera”.
Motivele sunt mult mai multe. “Noi am decis sa ne cumparam o locuinta noua pentru a scapa de foarte multe probleme pe care le are oricine locuieste la bloc – completeaza Ioan. Sunt o multime, de la tevile gaurite pana la galagia facuta de vecini. Un stres in plus pentru mine era si lipsa locului de parcare”. 
Dar ce a contat probabil cel mai mult e ca amandoi au fost de acord ca una e sa pleci la drum in viata cu un apartament de 40 – 50 de ani si alta e sa ai o casa noua, “pe pamant” cum se spune.
Cei doi tineri nu stiau prea multe despre case cand au luat hotararea de a-si cumpara una a lor. Asa ca au vorbit cu toti cei pe care-i cunosteau si care facusera acest pas inaintea lor. Multi i-au sfatuit sa ceara ajutorul unor persoane care lucreaza pe piata imobiliara. Asa au facut, si astfel sunt convinsi ca au ales cea mai buna varianta pentru ei.
Alina si Ioan locuiesc singuri si spun ca locuinta din Green ECO Villa este casa visurilor lor.
Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al cartierului Green ECO Villa (in serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa).

*Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1