Supercupa Romaniei Intercasa -badminton- Ed.II

 Supercupa Romaniei Intercasa, cel mai puternic turneu national de badminton, se va desfasura in Sala Orizont din Bacau, in zilele de 3, 4, 5 decembrie 2010. Au confirmat participarea toti jucatorii de top din acest sport olimpic, la categoriile Seniori si U17. Acestia vor lupta pentru premii ce vor depasi 25.000 de lei.
   Competitia se afla anul acesta la cea de-a doua editie. Fata de prima editie, vor fi mai multe noutati. Toate meciurile de vor disputa pe covoare de joc profesionale, marca Yonex, utilizata la competitiile mondiale de anvergura. Categoria U15 a fost inlocuita cu U17, pentru o atractivitate sporita. In afara turneului, vor fi incluse in program un turneu al „veteranilor” badmintonului, unul al amatorilor si unul al presei locale si nationale. 
   Organizatorii turneului sunt firmele bacauane Intercasa si Fast Distribution, alaturi de Federatia Romana de Badminton si Clubul Sportiv stiinta Bacau. Parteneri sunt Primaria si Consiliul Local Bacau, Directia pentru Sport a Judetului Bacau, Yonex, Dedeman, Electric Plus, Beiersdorf-Nivea, Deko professional, Valrom Industrie, Credit Grup, Sportland, Build.Ing Consult.
   Valoarea jucatorilor – unii campioni balcanici, nationali sau cu performante notabile la nivel european – anunta un spectacol adevarat pentru iubitorii badmintonului, dar si pentru cei care nu i-au descoperit inca frumusetea. Toti sunt asteptati sa ia parte la „Olimpiada badmintonului romanesc”, cum a numit presa sportiva prima editie a Supercupei Romaniei Intercasa.

   Detalii tehnice si organizatorice pot fi obtinute de la directorul competitiei, dl. Dorel Badiu (tel. 0745/618911,0727/633821, e-mail: dorelb@yahoo.com).


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1