Supercupa Romaniei Intercasa -badminton- Ed.I

   Intr-o lume a sportului aproape sufocata de fotbal, tot mai multa lume cauta alternative. Exista un public din ce in ce mai numeros pentru care sportul nu inseamna numai scandaluri. 

   Un sport nobil, in plina ascensiune si in tara noastra, este badmintonul. Din 1992 este prezent si in calendarul Jocurilor Olimpice. Federatia de profil a inregistrat peste 400 de sportivi legitimati si estimeaza ca, in urmatorii doi ani, numarul acestora se va dubla. Cluburi de badminton exista acum la Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, Resita, Onesti, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Sfantu Gheorghe, Iasi, Botosani, Roman, Gura Humorului, Galati, Brasov, Baia Mare si Bacau. Orasul nostru a dat, in ultimii ani, mai multi campioni nationali, balcanici si europeni. in acest an sunt programate la nivel national peste 30 de competitii.

   Supercupa Romaniei InterCasa, aflata anul acesta la prima editie, va fi cel mai mare turneu national organizat sub egida Federatiei Romane de Badminton. Competitia se va desfasura la Bacau, la Sala Orizont, in zilele de 4, 5, 6 decembrie 2009. 

   Vor participa cei mai buni sportivi romani la acest moment. Concursul se va desfasura la categoriile Seniori si Under 15, la probele Simplu Baieti, Simplu Fete, Dublu Baieti, Dublu Fete, Dublu Mixt. La probele de Dublu Fete si Dublu Baieti vor participa cate patru echipe, iar meciurile se vor desfasura in sistemul „fiecare cu fiecare”. La probele de Simplu Fete, Simplu Baieti si Dublu Mixt vor participa cate opt sportivi sau echipe. Vor fi doua grupe de cate patru, in care meciurile se vor juca in sistemul „fiecare cu fiecare”. Se vor disputa semifinalele in sistem cruce, apoi finala mica si finala mare. Va fi un singur loc III.

   Competitia va fi precedata de o ampla campanie de promovare a acestui sport olimpic – coordonata de agentia de publicitate ConectExpert Advertising – si va fi reflectata amplu atat in presa locala, cat si in cea nationala.

   Premiile totale vor fi in valoare de 13.500 lei si vor fi acordate astfel: 

  • Seniori – locul I = 1.000 lei, locul al II-lea = 600 lei, locul al III-lea = 400 lei
  • Under 15 – locul I = 400 lei, locul al II-lea = 200 lei, locul al III-lea = 100 lei

   Evenimentul este organizat de firmele bacauane InterCasa, Fast Distribution si este sprijinit de Federatia Romana de Badminton, prin intermediul dumneavoastra.
   Finalele se vor disputa duminica, 6 decembrie 2009, si se vor juca in tricourile sponsorilor.
   Competitia se va desfasura dupa regulamentul international de badminton si va beneficia de prezenta unor arbitri profesionisti cu licenta.
   Detalii tehnice si organizatorice pot fi obtinute de la directorul competitiei, dl. Dan Rusu (e-mail:pupiredio@yahoo.com, telefon 0764 / 906622).


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1