Familia Milon, vecinii familiei Milon

Cotidian: Desteptarea

Familia Laura si Catalin Milon are mai putin de un an de cand s-a mutat in casa noua. Casa e un termen generic pentru un duplex mare. Vecinii de perete si de curte sunt familia Milon. Da, tot Milon, Alexandra si Bogdan, ultimul fiind fratele lui Catalin. Dupa multe cautari, au ales impreuna noul cartier Green ECO Villa, din Serbanesti, care a indeplinit absolut toate cerintele de confort si calitate ale celor doua familii.

Casa noua e a doua mare bucurie a Laurei si a lui Catalin. Prima este baiatul lor, Tudor, care are 10 ani si este elev in clasa a iV-a. L-au lasat sa invete la aceeasi scoala, din Orizont, zona in care au locuit pana de curand. Noua locuinta se afla practic in oras, asa ca distanta nu e o problema. Au o singura masina, dar amandoi sunt posesori de permis de conducere. Daca traficul nu e foarte aglomerat, tata „scoate” si cinci minute cu masina de acasa pana la scoala copilului.

Daca-i intreaba cineva de ce au vandut apartamentul si s-au mutat la casa, fiecare dintre cei doi soti are parerea si argumentele lui. Laura: „in primul rand pentru copil”. Catalin: „Avem gazon”. Laura: „Pentru ca pot sta in aer liber, la curte”. Catalin: „Pot sa fac gratare cu prietenii cand vreau eu”. Laura: „Am scapat de lift”. Catalin: „Am scapat de vecini”. Laura: „Nu e zgomot”. Catalin: „Pentru Laura si Tudor”. Oricum, amandoi sunt de acord ca la casa e mult mai bine decat la bloc, din toate punctele de vedere.

Catalin si Laura sunt o familie frumoasa si implinita. El este un cunoscut avocat bacauan, iar ea profesoara de engleza la un liceu bine cotat. Lui chiar ii place sa gateasca si spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari. in afara de asta, este pasionat de calatorii, iar prietenii spun despre el ca-i un tip foarte sociabil. Ea este captivata de meseria pe care o practica. Lucreaza cu placere cu elevii si organizeaza, cat poate de des, schimburi de experienta cu multe scoli din strainatate. Cel mic, Tudor, joaca fotbal ori de cate ori are ocazia. Acum are si terenul lui de antrenament, in curtea casei.

Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al cartierului Green ECO Villa (in serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa). *Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.

Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1