Delia si Cristi Berza

Cotidian: Desteptarea

Vine o vreme in viata fiecarui om cand pur si simplu se satura de traiul in comun, intr-un bloc vechi, si vrea o schimbare radicala. Alternativa cea mai la indemana este mutarea la casa. Decizia nu-i simpla deloc. Se loveste de multe ori de neincrederea celor din jur, care se tem de schimbare. Carora le place sa fie iscoditi de seful de scara, apreciaza muzica la maximum care se aude de la blocul de vis-a-vis, apa uitata deschisa de vecinul de sus, copilul care se joaca printre masinile de pe strada, spatiul mic al apartamentului.

Doi tineri, Delia si Cristi Berza, s-au saturat de traiul in comun. Au hotarat impreuna sa-si vanda apartamentul si sa-si cumpere o casa. Alegerea casei n-a fost un lucru usor. Dar stiau amandoi ce vor: spatiu mai mult, curte suficienta, dar nici prea mare, cu gazon, dotari de ultima generatie. Dar mai ales sa fie in oras. stiau ca pretentiile lor sunt mari, dar au incercat, nu s-au dat batuti. Au umblat, au cautat, iar cand erau pe punctul de a-si pierde speranta au gasit exact ce cautau! Au fost putin reticenti cand au vazut cartierul si casa, fiindca au crezut ca pretul va fi prea mare. in final, au vazut ca pretul este cel corect si gata! 
Cand s-au mutat, au venit numai cu mobila. Casa au luat-o �la cheie�. Dupa ce au terminat de aranjat, nu le venea sa creada. Se intrebau de ce statusera pana atunci intr-un apartament mic, la bloc.
Delia si Cristi Berza spun din toata inima ca, in decizia de a se muta la casa, cel mai mult a contat copilul. Vladimir stefan are 2 ani si merge la o cresa din zona centrala a Bacaului. il duc si il aduc cu masina proprie si nu vad niciun inconvenient in asta. Se descurca foarte bine, mai ales ca nu stau nici cu parintii sau socrii, nici cu matusi. Sunt bucurosi ca toti ceilalti vecini au copii, deci al lor nu va sta singur cand va iesi la joaca.
Delia este consultant de vanzari, iar Cristi este cadru militar. Recunosc, totusi, ca s-au gandit putin si la ei cand si-au luat casa. “Am vrut mai mult spatiu – spune Delia. Simteam ca ma sufoc in apartament”. “La bloc este imposibil sa te bucuri de liniste si de intimitate, dar la casa si in curtea ta te bucuri de ele din plin” – adauga Cristi.

Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al 
cartierului Green ECO Villa 
(in serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa).

*Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1