Delia si Alexandru Topor: Totul pentru copil

Cotidian: Desteptarea

Uneori te saturi de traiul in comun, la bloc, si iei decizia sa te muti la casa. Iar daca la baza hotararii este binele copilului, nimic nu te mai poate opri. Aceasta ar fi, foarte pe scurt, povestea mutarii in casa noua – casa adevarata, „pe pamant” – a familiei Topor, din Bacau.

Delia Topor este economist la Dedeman, iar sotul, Alexandru Topor, este seful depozitului din Bacau al firmei Supremia Grup. Iar cel mai important membru al familiei, Bianca Topor, are 5 ani si se ocupa in principal cu mersul la gradinita.
Au avut pretentii mari cand si-au ales casa. Nu ascund faptul ca au cautat mult, dar pana la urma au gasit ce si-au dorit. Au optat pentru o locuinta in noul cartier Green ECO Villa, din serbanesti. Le-a placut in special ca au gasit o casa „la cheie”, cu finisaje deosebite si tehnologie de ultima generatie.
Dar la fel de mult le-a placut si atmosfera din zona. „Suntem foarte incantati de faptul ca ne-am mutat intr-un cartier linistit si cu multi copii – spune Delia. Bianca noastra are cu cine sa se joace. Deja s-a imprietenit cu totii copiii din vecini.” 
Alexandru are si alt motiv de satisfactie legat de copil. „Acum, de cand locuim in Green ECO Villa, pe copil il ducem si il aducem de la gradinita mai repede decat atunci cand stateam la bloc” – marturiseste tatal. si asta conteaza foarte mult, mai ales ca nu are cine sa-i ajute la cresterea copilului, fiindca Delia si Alexandru locuiesc singuri, nu stau nici cu socrii si nici nu au angajat o bona. 
De fapt, in familia Topor mai toate se invart in jurul Biancai. „Cand am ales casa, ne-am gandit mai mult la copil, sa aiba o curte a lui, unde sa se joace, iar cand iese pe strada sa fie in maxima siguranta – afirma cei doi soti. Iar pentru noi au contat in special spatiul locuintei, care acum ne este suficient, si confortul de care nu aveam parte la bloc”. Ei mai spun ca, bineinteles, sunt si alte 1001 motive pentru care au ales sa se mute de la bloc intr-o casa numai a lor.

Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al cartierului Green ECO Villa (in serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa).

*Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1