Da, exista! Bani mai putini pentru case la fel de bune

Cotidian: Ziarul de Bacau

Nu cu mult timp in urma, cu o suma intre 70.000 si 100.000 de mii de euro, nu puteai spera decat la o casa “la rosu” in Bacau. Terenurile, materialele de constructie si manopera se scumpeau aproape de la luna la luna. Dar, cu toate acestea, greu se gasea o casa “pe pamant” care sa satisfaca toate standardele.

Acum, situatia s-a schimbat. Cu banii pe care atunci ii dadeai pe o casa “la rosu”, acum iti iei una “la cheie”. Putini dezvoltatori imobiliari au rezistat pe piata din Bacau. Cei care acum patru – cinci ani credeau ca situatia va dura la infinit au clacat. La ora actuala, mai construiesc doar cei care au pornit la drum pe baze solide si au stiut exact cum sa se adapteze situatiei.

Unul dintre putinii dezvoltatori imobiliari care a rezistat este compania Intercasa. In Serbanesti, primul cartier construit, Green Villa, este ocupat in intregime de aproape doi ani. Noul cartier, alaturat, Green ECO Villa, are deja un numar apreciabil de locatari. Au ales sa locuiasca acolo familii tinere, cele mai multe cu copii, altele fara, dar cu perspective.

Acum, dezvoltatorul imobiliar a anuntat noile preturi ale imobilelor din Green ECO Villa, pentru anul 2011. Chiar daca piata s-a stabilizat, compania Intercasa a scazut preturile de vanzare.

Astfel, casa single costa acum 89.900 de euro (inclusiv TVA), fata de 99.900 de euro (inclusiv TVA) anul trecut. Iar o locuinta intr-ul duplex se poate cumpara in 2011 cu 69.900 de euro (inclusiv TVA), in comparatie cu 79.900 de euro (inclusiv TVA) in 2010.

 

Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al 
cartierului Green ECO Villa 
(in Serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa).

*Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *Incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.


Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1