Avantaje

DE CE CASE DIN LEMN ?

O casa in aer liber, facuta din lemn, poate deveni visul oricaruia dintre noi. Ace st vis poate fi transpus in realitate mai usor si mai repede decat va puteti imagina.
Constructiile realizate pe structura de lemn reprezinta o modalitate accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp , asigurand toate cerintele de confort.
Preocuparile specialistilor zilelor noastre in domeniul constructiilor din lemn se bazeaza pe multiple calitati oferite de acest material, care raman, chiar la trecerea in al treilea mileniu al erei noastre, la fel de actuale. Paralel cu aceasta este de remarcat si o tendinta in continua crestere a doritorilor de locuinte, case, vile sau resedinte de a folosi lemnul ca material principal de constructie.
In ultima vreme asistam la aparitia unor tehnologii moderne de prelucrare superioara a lemnului.
Prefabricarea dupa noile tehnologii, transportul si montajul elementelor la santier aduc avantaje de necontestat in comparatie cu sistemele traditionale de construit (caramida, beton, bca, etc.), diferenta putand fi investita in finisajele interioare, cele care fac atmosfera casei.
Prin conceptia acestor case s-a reusit realizarea unui raport optim intre necesitatile de confort ridicat si dimensiuni, respectiv costuri, casele construite in acest sistem adaptandu-se oricarui stil.
Daca doriti sa petreceti momente de neuitat alaturi de familie, aceste case va ofera confortul optim.
Sunt constructii de lemn care atrag si odihnesc prin caldura materialului si abilitatea realizarii, prin volumetria bine proportionata, prin proiecte realizate la un inalt grad de profesionalism si seriozitate.
Daca nu sunteti convinsi ca o casa se lemn este casa care va completeaza ca fiinta, adresati-ne intrebari si noi va vom convinge ca decizia de a achizitiona o casa din lemn nu poate fi decat o decizie inteleapta si in concordanta cu noile tendinte in constructii.
Va fi o adevarata placere sa ne contactati, sa raspundem intrebarilor dumneavoastra si sa va punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie.
Datorita caracteristicilor fizico-mecanice superioare, precum si a multiplelor avantaje de ordin tehnic si constructiv care stau la baza realizarii unui insemnat volum de cladiri, materialul lemnos, mai ales sub forma produselor moderne, raspunde cu prisosinta actualelor cerinte din domeniul constructiilor de case in ceea ce priveste reducerea greutatii proprii a elementelor de constructie si reducerea consumului de energie inglobata.
Argumentele puternice in favoarea promovarii si extinderii utilizarii caselor integral prefabricate din lemn si produse din lemn constituie:

  • ELASTICITATEA materialului lemnos, care nu permite aparitia fisurilor in pereti, amortizeaza vibratiile si absoarbe undele seismice, permite montarea facila a instalatiilor de canalizare, alimentare cu apa, termice si gaz.
  • GREUTATE PROPRIE REDUSA, in raport cu caracteristicile mecanice pe care le prezinta, ceea ce conduce la un coeficient de calitate superior fata de celelalte materiale de constructie
  • DURABILITATE este una din caracteristicile fundamentale ale lemnului. Casele realizate din acest material sunt la fel de solide ca cele construite in mod traditional. Casele si manastirile vechi de peste 200 ani din Transilvania si nordul Moldovei sunt executate pe structura de lemn.
  • Confortul locuintei este completat de izolare fonica, direct proportionala in cazul constructiilor de lemn, cu cea termica. Datorita materialelor folosite (strat izolator de vata minerala si polistiren extrudat), se obtine un coeficient de IZOLARE TERMICA SI FONICA superior constructiilor traditionale, astfel incat cheltuielile pentru incalzire in timpul iernii sau pentru aer conditionat vara sunt considerabil mai reduse.
  • RAPIDITATEA MONTAJULUI, indiferent de conditiile de clima, timpul de constructie fiind aproximativ de 4 saptamani.
  • In plus fata de metal, in situatii de incendiu accidental, lemnul are o rezistenta la foc mult mai mare decat acesta inaintea caderii cladirii. Desi pare un paradox, acest lucru a fost verificat in mod practic. In timp ce otelul isi pierde in mare parte capacitatea portanta pe masura incalzirii de la flacara, lemnul este capabil sa reziste chiar daca superficial a luat foc, el cedand in momentul in care flacarile au mistuit o mare parte din sectiunea de rezistenta a grinzii si partea ramasa nu mai poate prelua eforturile suplimentare care ii revin. Acest lucru insa se produce intr-un timp relativ lung, suficient actiunii de adapostire a oamenilor sau a bunurilor de valoare
  • COSTURILE unei constructii din lemn sunt cu cel putin 35% mai mici decat cele pentru o casa din zidarie si beton. Datorita tehnologiilor moderne de prefabricare, nu putem compara lemnul cu nici un alt material de constructii cunoscut.

Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1