Asteptam cel mai frumos Craciun din viata noastra!

Cotidian: Desteptarea

Ioana repeta colinde si poezii pentru Mos Craciun. Nu mai are mult pana cand va primi marea vizita. Scrisoarea i-a scris-o din timp. A mai scris una si pentru sora ei mai mica, Adela. Cu litere mari, fiindca nu e inca la scoala. Recunoaste ca au ajutat-o si parintii, Carmen si Robert Ciobotaru. De fapt, toti au emotii la fel de mari. E primul an cand Mosul nu mai trebuie sa urce scarile la bloc. Fiindca il asteapta in casa lor cea noua si frumoasa.

S-au mutat asta-vara. Fara niciun regret si fara nicio emotie au spus adio apartamentului de la bloc. Carmen era insarcinata, asa ca Robert a alergat mai mult. Cand a fost sigur ca a gasit CASA, au venit impreuna. Fetita cea mare s-a bucurat de cum a intrat in curte. si parintilor le-a placut la fel de mult, dupa ce au fost impresionati de finisaje si de toata tehnologia incorporata.

„Tocmai nascusem a doua fetita, care acum are zece luni � povesteste Carmen. Ne doream ceva mai bun si pentru prima, care n-a implinit inca cinci ani. Pentru noi devenise o nevoie sa scapam de aglomeratia si de zgomotul din oras. De cand am vazut cartierul, curtea si casa, ne-am imagitat placerea de a ne vedea copiii jucandu-se vara in iarba si iarna prin zapada. Dar pentru noi argumente cel putin la fel de importante au fost confortul maxim si spatiul generos pe care le ofera aceasta casa”.

Carmen si Robert sunt mai mult decat multumiti si de relatiile excelente pe care le au cu vecinii din cartierul Green ECO Villa. Pe unii ii cunosteau dinainte, cu altii s-au imprietenit „la fata locului”. Deocamdata, sunt singura familie cu doi copii. Vor fi egalati la vara, de alta familie care asteapta al doilea copil. Restul au ramas la cota 1, dar pot puncta oricand. Ii distreaza ca toti cunoscutii care stau inca la bloc ii intreaba, oarecum panicati, cum o duc pe Ioana la gradinita. Raspund la unison, un pic ironic: „La fel cum o duceam si cand stateam la apartament. Cu masina”.

Carmen este in concediu de crestere a copilului. Dupa ce-l va termina, va reveni la serviciu, ca dispecer al retelei de distributie intr-o companie de logistica si transporturi. A fost atleta de performanta. Robert lucreaza ca manager de proiect intr-o firma de proiectare din domeniul retelelor electrice. Dar este cunoscut mai mult ca jucatorul de badminton nr. 1 din Romania. E campion balcanic si multiplu campion national. Ultimele performante au venit la inceputul acestei luni: trei locuri I la Supercupa Romaniei Intercasa, la probele simplu masculin, dublu masculin si dublu mixt.

Locuiesc singuri, adica fara parinti, socri, bona si nu se plang deloc de asta. „Asteptam cel mai frumos Craciun din viata noastra. Vom avea poarta deschisa pentru toti colindatorii si, evident, pentru Mosul, care stim ca si-a umplut sacul de cadouri pentru fetitele noastre, Ioana si Adela” � marturisesc Carmen si Robert, in noua lor casa din cartierul Green ECO Villa.

Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al cartierului Green ECO Villa (in serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa). *Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *Incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.