Acasa la Mr. & Mrs. Badminton

Cotidian: Desteptarea

Daca ar fi sa le insiri pe hartie toate performantele, ti-ar trebui cam o pagina de ziar. Bogdan si Alexandra Milon au strans impreuna absolut tot ce se putea cuceri in badmintonul romanesc. El mai ales ca antrenor, ea deocamdata doar ca jucatoare. Pana de curand, apartamentul lor din Cornisa era plin-ochi de cupe, trofee, diplome si medalii. De la Cupa Romaniei la Seniori � simplu, dublu si dublu mixt, Campionatele Balcanice de Seniori, Campionatul National pe Echipe al Romaniei, Campionatul National de Seniori al Romaniei, Campionatele Internationale ale Greciei, Campionatele Internationale ale Ungariei, Campionatele Internationale ale Cehiei, Helvetia Cup din Islanda. Astea fiind aduse in ultimii ani numai de ea. El e cel mai titrat antrenor roman. Acum pregateste Lotul National al Romaniei, stiinta Bacau si CSs Bacau. A antrenat cativa ani si Nationala Greciei de badminton. Recent, si-a infiintat si propria scoala de Badminton aici, in Bacau.

„Cele mai mari performante le-am obtinut impreuna, la dublu mixt – zambesc Mr. & Mrs. Badminton. Asa spunem cand vorbim despre familia noastra. Marele trofeu este baiatul nostru stefan, care are doi ani si jumatate. Suntem pe cale sa realizam eventul, in 2011. Adica al doilea copil”. De data aceasta, Bogdan a comandat fetita, dar Alexandra are drept de veto.

In astfel de imprejurari, au realizat ca nu mai incap in apartamentul de la bloc, la etajul III. Au inceput sa caute o casa, cu mai bine de un an in urma. Au vazut foarte multe. Unele chiar bune. insa nu reuseau sa spuna amandoi odata „Asta-i!”. Ba nu-i placea lui curtea, ba ei bucataria. si tot asa.

„Tot de la badminton a venit rezolvarea problemei noastre – povesteste Bogdan. Din vara lui 2009, am pus umarul la organizarea in Bacau a celui mai puternic turneu national de badminton: Supercupa Romaniei Intercasa. Stiam ca Intercasa este un dezvoltator imobiliar serios. Dar declicul nu a venit imediat, ci tarziu, in iarna, dupa ce s-a incheiat competitia. Am gasit un pliant prin casa, am intrat pe site-ul lor. I-am aratat Alexandrei si am vazut ca nu stramba din nas”. 

La scurt timp dupa aceea, erau deja mutati in noul cartier Green ECO Villa, din Serbanesti, pe strada Dorului. Au intrat intr-o casa „la cheie”, ceea ce a bucurat-o mult pe Alexandra, fiindca n-a fost nevoie sa faca niciun fel de curatenie. Nici Bogdan n-a avut treaba multa in curte, pentru ca era deja gata, cu gazonul crescut. Casa e suficient de mare si foarte functionala.

Acum, Mr. & Mrs. Badminton asteapta in liniste si Sarbatorile, si al doilea copil. Alaturi de familia fratelui lui Bogdan, cu care impart duplexul, si de alt campion de badminton, Robert Ciobotaru, care sta la casa de langa ei. Dar despre toate acestea vom vorbi in episoadele urmatoare…

Intercasa (www.intercasa.ro) este dezvoltatorul imobiliar al cartierului Green ECO Villa (in serbanesti, pe strada Dorului, langa cartierul Green Villa). *Case single (163 mp) si duplex (2 X 110 mp), *Case construite la cheie; *Certificat de performanta energetica clasa A; *Teren in proprietate: 500 mp; * Proprietate imprejmuita; *Utilitati: apa, energie electrica, telefonie, internet, TV; *incalzire electrica pe baza de convectoare *Aer conditionat (12.000 BTU); *Sistem de alarma interior; *Acces pe drum privat, bariera cu telecomanda; *Panouri solare pentru apa calda menajera; *Tamplarie PVC, 5 camere izolare, geam triplex (low-e si argon); *Termosistem complet; *Ministatie de epurare proprie.

Fatal error: Call to a member function display() on a non-object in /home/intercasa/public_html/wp-content/themes/intercasa/footer.php on line 1